10-Aug-2018

Etter en hektisk sommer avslutter jeg sommerferien med en langhelg på hytta sammen med mamma og pappa. Det er så bra som det kan få blitt.

Jeg sover sjeldent så godt som i det rosa og orange sengetøyet med blomstermønster. Det er liksom noe med det. I natt tipper jeg at jeg får sove ekstra godt, etter et litt (veldig) i overkant kaldt bad i kulpen. Vi har svømt der siden vi var små, men nå var det så lenge siden sist at jeg bare måtte hoppe uti selv om gradestokken i vinduskarmen ikke viste mer enn 12 beskjedne grader. I lufta. Det var verdt det, likevel. Friskt er vel et passe beskrivende ord.

På TV ruller det sport som vanlig og ute kommer det konstant røyk fra bålpanna. Posene er så og si fulle av bær, og det betyr som regel to ting - ferskt blåbærsyltetøy til frokost og multebær med sukker og fløte til dessert. Jeg sørger for å minne meg selv på hvilken luksus det er å ha tilgang til sånne råvarer rett på utsiden av døra, og innser samtidig at jeg stadig blir eldre.

Sånn er det...

6-Aug-2018

Jeg har endelig fått tilbake Macbooken min etter at den har vært på reparasjon siden slutten av mai. Nå er den god som ny, for ikke å snakke om veldig ren. Jeg har med andre ord vært uten PC hele sommeren, og det har gått overraskende greit. Til tross for at vi snakker over to måneder, så har det gått så latterlig fort. Det er jo som alltid fordi jeg har hatt det skikkelig fint hjemme på sommerferie, og ikke minst fordi jeg i år fikk tilbringe 16 hele dager i Uganda. 

Nå er sommeren på hell, og det er like kjipt som alltid. Det er allerede blitt mørkt om kveldene, og da blir det litt mørkere i hjerte til et hvert barn av midnattsolen. Heldigvis har denne helgen vært full av lys og farger og kjærlighet likevel. Denne lille byen jeg bor i har nemlig egen musikkfestival. Det betyr at den første helgen i august, som for de fleste av oss er den siste helgen hjemme på en stund, er full av musikk, fine mennesker, lange dager og ennå lengre netter. Helt i min gate, med andre ord. Nå har je...

Please reload

Categories

Please reload

Archive

Please reload