22-Apr-2020

Storesøsteren min er gravid. Lillesøster (meg red.anm) var så heldig at hun fikk lov til å ta disse bildene. Forevige tiden før ingenting blir det samme igjen.

Like før sommeren kommer på ordentlig, kommer det en liten gutt eller jente inn i livene våre. Vi må bare vente litt til først. På nytt liv og ny kjærlighet og nytt håp. Tenk så rart og fint og helt sikkert helt naturlig når tiden kommer <3 

20-Apr-2020

Jeg har kjøpt meg nye sko, og i går fikk de kjenne asfalt mot sålene for første gang. Det var akkurat som da jeg endelig fikk bruke joggesko etter en lang vinter hjemme i Honningsvåg. Bortsett fra at det har vært bar asfalt her i Oslo siden januar og at jeg har gått i joggesko hele vinteren, men ikke i akkurat disse. Følte meg som delvis menneske, delvis diskokule. Delvis 12 år gammel jente, delvis 24 år gammel kvinne. Det var som å ha på seg blinkesko. 

Kanskje er dette en måte å bevise at jeg er ung til sinns selv om jeg fyller 25 år om seks dager. Jeg vet ikke, men jeg liker det. 

15-Apr-2020

Det ble en fin påske. En påske i solveggen og på fjellet og på sofaen. Akkurat slik jeg liker det. En påske med labyrint på radio og krim på tv og gode historier i boken. Eller, i år ble det mer tid til kryssord enn det ble til romaner, men det er helt greit. Jeg er mer forelsket i tanken på å lese bøker, enn jeg er i og faktisk lese bøker, merker jeg, men det er helt greit. Det går fint for meg at jeg leser sakte. Jeg stresser ikke med noe når jeg har ferie.

Men nå er ferien over. Nesten før den var i gang, føles det ut som. Samtidig var det godt å komme i gang med hverdagen igjen. Sånn er det jo alltid, og det er vel helt sikkert en mening med det. Jeg ville ikke hatt ferie hele året. Ville ikke jobbet hele året heller, for den saks skyld, og det er vel derfor det er så greit når det nærmer seg det ene eller det andre.

Hverdagen er fin. Selv om planer fortsatt forskyves og legges om og avlyses fullstendig. Selv om vennene er lengre unna enn noen sinne og jeg ikke fikk reise hjem på pås...

I dag perfeksjonerte jeg endelig amerikanske pannekaker. Det har tatt sin tid. Aldri før har de blitt så fluffy eller fått en så fin og jevn overflate. Det var en deilig seier i en ellers lite innholdsrik hverdag. Hurra! Neste gang skal jeg sørge for å ha både lønnesirup, blåbær og bananer tilgjengelig, så blir så amerikansk som du får det. Jeg perfeksjonerte ikke morgenen for øvrig, for jeg sto ikke opp før det var blitt formiddag, men det får gå. 

Nå får jeg tiden til å gå på det store internett. Bestiller litt fine ting til veggene her hjemme, drikker litt kaffe med akkurat passe mengde melk og moter meg opp til dagens joggetur. Når jeg skriver dagens joggetur høres det ut som jeg jogger hver dag. Det er ikke tilfelle. Jeg jogger ikke annenhver dag heller, men har benyttet corona-situasjonen og det faktum at våren er på vei til å bli litt flinkere til akkurat det. 

I morgen skal jeg hverken jobbe eller steke pannekaker, eller jogge. Da starter nemlig påskeferien. Jeg gleder meg. 

Please reload

Categories

Please reload

Archive

Please reload