top of page

Øyeblikk


I det siste har jeg tenkt på situasjoner og opplevelser som former et liv. De hendelsene vi minnes hele livet. De tingene vi lærer av, og som gjør hver og en av oss til den vi er. Det kan være små ting. Bittesmå detaljer som sneik seg inn i hjernen eller hjertet på et tidspunkt og ble med oss på resten av reisen. Hva er det som påvirker valgene vi tar? Gir oss drømmer, planer, tanker og reaksjoner. Jeg har iallefall et par minner som sitter litt sterkere enn andre, og som jeg er sikker på har bidratt til at jeg har valgt å være akkurat her, akkurat nå. De sitter liksom i ryggmargen, hvisker meg i øret, kiler i magen og holder meg i hånden.

Etterhvert som jeg er blitt eldre har det blitt enklere å vite hva som er de mest verdifulle øyeblikkene, og hva det lønner seg å ta vare på. Det har også blitt viktig å skape minner med de hjertene som er litt yngre og skjørere enn meg. Som forhåpentligvis skal ta de med seg videre i livet, og i ryggmargen.

Denne videoen inneholder noen sånne stunder, men den inneholder også helt meningsløse øyeblikk som fort kan bli til noen av de viktigste fra 2017. Det er jo tross alt hverdager det er flest av.

Archive

Categories

bottom of page