top of page

5 0


For et år siden var dette hverdagen min, mer eller mindre. Ikke regn og mørketid og semesteroppgave på Vestlandet, men behagelig klima, julestemning og spennende steder rundt hvert gatehjørne i Kingston/London. Chippy´s, Afternoon Tea og deilig gærne fotballfans. Jeg som ikke en gang trodde jeg likte London. Som hadde bestemt meg for at England egentlig var alle de andre byene. De stille og rolige, iallfall roligere, de som aller helst lå litt lengre nord i landet.

Det skulle ikke så mye til for å overbevise meg. Å bo like på utsiden av London-London, det passet meg perfekt. Det er rart hvor kort tid det går før man føler seg hjemme. Ikke sånn Honningsvåg-hjemme, det tror jeg ikke funker noe annet sted enn, vel - i Honningsvåg. Men likevel, skikkelig hjemme, etter bare fire måneder.

Det ble en travel høst. Og da mener jeg mer travel enn det jeg vanligvis kaller travel, for jeg var høyt og lavt og flere steder mellom der. Det er kanskje ikke så rart når man tilbringer et halvår i London, men jeg ville gjøre det meste ut av det, og når kofferten(e) var pakket like før jul, angret jeg ikke på noe. Jeg blogget en del om oppholdet da jeg var der (sept-okt-nov-des). Jeg legger ved noen lenker under her.

Nå kribler det i den delen av kroppen som helst skulle sett at jeg befant meg i Storbritannia hele tiden. Det er snart et år siden jeg var der sist, og det er over tre år siden det har gått så lang tid mellom besøkene. Da er det spesielt fint å tenke på at det ligger en flybillett tur/retur Manchester i SAS-appen min og venter på meg, selv om den er datostemplet så sent som april. Kanskje kommer det muligheter i fremtiden som gjør at jeg slipper å bestille den returbilletten fullt så ofte.

Archive

Categories

bottom of page