top of page

P E R F E K T


I dag perfeksjonerte jeg endelig amerikanske pannekaker. Det har tatt sin tid. Aldri før har de blitt så fluffy eller fått en så fin og jevn overflate. Det var en deilig seier i en ellers lite innholdsrik hverdag. Hurra! Neste gang skal jeg sørge for å ha både lønnesirup, blåbær og bananer tilgjengelig, så blir så amerikansk som du får det. Jeg perfeksjonerte ikke morgenen for øvrig, for jeg sto ikke opp før det var blitt formiddag, men det får gå.

Nå får jeg tiden til å gå på det store internett. Bestiller litt fine ting til veggene her hjemme, drikker litt kaffe med akkurat passe mengde melk og moter meg opp til dagens joggetur. Når jeg skriver dagens joggetur høres det ut som jeg jogger hver dag. Det er ikke tilfelle. Jeg jogger ikke annenhver dag heller, men har benyttet corona-situasjonen og det faktum at våren er på vei til å bli litt flinkere til akkurat det.

I morgen skal jeg hverken jobbe eller steke pannekaker, eller jogge. Da starter nemlig påskeferien. Jeg gleder meg.

Archive

Categories

bottom of page