top of page

T R A M


Oslotrikken er så kul.

Jeg husker ennå første gang jeg kjørte trikk. Jeg var 6 år, i Oslo for å se cupfinalen mellom Bodø/Glimt og Rosenborg, uten at jeg skjønte så mye av det, antakeligvis. Lørdagen før kamp var kusinen min barnevakt på hotellet vi bodde på i Oslo. På vei hjem fra sentrum gikk vi innom 7-Eleven for å kjøpe godteri, og det siste stykket tilbake til hotellet tok vi trikk. Jeg fikk scanne månedskortet, og så satte vi oss helt bakerst.

Jeg tror bare vi skulle sitte på trikken et stopp eller to, men det har likevel satt seg som et minne som ikke forsvinner. Det var spennende for en seksåring fra Honningsvåg å besøke en storby som Oslo. Jeg hadde sikkert aldri sett en trikk før. Nå tar jeg den stadig vekk. På vei til, og på vei i fra.

På tirsdag brukte jeg anledningen til å ta bilder av Emma på den nesten helt tomme trikken. Det ble veldig stemningsfullt med de tomme setene og regndråpene som trillet nedover vinduene, omtrent samtidig som solen tittet fram.

Vi skulle ikke så langt denne gangen heller, men akkurat langt nok til at jeg fikk knipset disse.

Archive

Categories

bottom of page