top of page

K & T - B R Y L L U P S B I L D E R


Jeg koste meg sånn med å ta disse bildene. Brudeparet var lykkelige og avslappet. De lot meg styre på som jeg ville, og når de var lei av å posere ga vi oss og sørget for at de fikk nyte et glass champagne sammen med resten av festen. Som dere ser på det siste bilde var det mange som ventet på de da vi fanget de siste øyeblikkene. Tenk så hyggelig! At en hel gjeng gleder seg til akkurat du ankommer festen. For en deilig følelse.

Jeg får en deilig følelse i magen når jeg ser disse bildene. De gjenspeiler paret veldig godt, etter min mening, og er en perfekt blanding mellom naturlig og oppstilt/regissert. Det er så fint å kjenne på når man har lagt så mye energi i et oppdrag. Som jeg håper at jeg skal få knipse bilder i flere bryllup. Rop ut om du kjenner noen med ring på fingeren som er interessert i en fotograf som ikke utgjør halvparten av budsjettet!

Archive

Categories

bottom of page