top of page

2 2

Januar har representert en fin start på det nye året. Ikke på noen som helst har denne måneden vært banebrytende annerledes enn den siste måneden i det forrige året, men likevel.


Jeg har hatt hjemmekontor siden nyttår og følte på mange måter at de første par ukene bare var en forlengelse av juleferien (don´t tell the boss). Det er jo litt rart å starte året sånn, men nå kjenner jeg at rutinene er på plass og at hode klarer å innstille seg på jobb, selv om jeg går rett fra dusjen og inn på kontoret, som akkurat nå vil si kjøkkenbordet. Det er et eksperiment at to stykker skal ha hjemmekontor i en leilighet på 49 kvadrat.


Samtidig har vi ikke truffet folk, for det er jo det vi har fått beskjed om. De siste 22 dagene har jeg sett to stykker i levende livet, i tillegg til samboeren min. Det har gått overraskende (må alltid sjekke hvordan overraskende staves. Fasiten er stadig den samme. To ganger R og en ganger S) bra, det også. Nei vent, jeg har faktisk sett tre stykker i levende livet. Forrige helg tok jeg bilder av Ariel, som hun skal bruke når hun slipper sin første singel. Det var stas. Og så møtte jeg Ragnhild da vi gikk tur og Lisa til frokost.


I tillegg har jeg fått gått på ski, og det har vært helt magisk. Da snøen kom kriblet det i hele kroppen etter å få lov til å ta på seg skiene og nyte skog og mark med god gli. Det var lettere sagt enn gjort, for jeg hadde ikke ski her i Oslo. De ligger trygt plassert hjemme i Finnmark, og akkurat der er det jo ikke så mye bruk for dem, så lenge jeg er her. Løsningen ble et nytt par langrennski, og da skiskoene endelig ble levert fra XXL snøret vi de på oss og tok bussen rett opp i skauen. Sjelefred, i sin reneste form.


Siden da har det blitt flere turer. Det har vært så fint, men denne uken kom regnet, så nå er det spørs hvor lenge snøen holder. Jeg krysser fingrene. Planen er uansett å dra hjem til påske, og der ligger jo de originale langrennskiene og venter på meg, så da skal de få seg noen mil, de også.


Før det skal jeg vise dere flere fine ting her inne. Først kommer bildene av Ariel. Jeg gleder meg til dere kan få se.Comments


Archive

Categories

bottom of page