top of page

H + J

Hedda + Julian.


Denne uken har jeg tatt bilder av dette nydelige paret. De skal gifte seg neste sommer, og har booket meg som fotograf til den store dagen. På fredag ble vi litt bedre kjent, samtidig som jeg knipset bildene som skal få lov til å pryde bryllupsinvitasjonen de snart skal sende ut. Det er veldig stas å få være med på en større del av reisen, og vite at noen av disse bildene snart skal ramle ned i postkassen til spente bryllupsgjester.


Hedda og Julian hadde med noen eksempelbilder som viste hva de kunne tenke seg. Vi så litt på de, pratet sammen om både bilder og bryllup, og gikk en rundtur gjennom Botanisk Hage på Tøyen i Oslo. Der ble disse bildene til, og det var veldig fint å høre at resultatet falt i smak hos de forlovede.


Jeg har ferie i to uker til, men i midten av uken som kommer reiser jeg hjem til Honningsvåg for å fotografere søte søskenflokker og barn som snart skal starte på skolen. Det tror jeg blir fint!

Comments


Archive

Categories

bottom of page