top of page

E S T
Kjæresten min koker kaffe hver morgen og serverer den på sengen når han står opp før meg. Det er noe av det fineste. Klok av skade har han gitt streng beskjed om at den må stå på en bok, sånn at jeg ikke søler nykokt kaffe ut over hele sengen. Det har han nemlig opplevd før, og etter ett år som samboere har han skjønt at det er større sannsynlighet for at jeg søler enn for at jeg ikke gjør nettopp det, uansett hva jeg spiser eller drikker. Jeg tror det er en medfødt feil.


Det blir mye kaffe i løpet av en dag når to journalister sitter på hjemmekontor. Og litt Ben & Jerry´s med cookie dough når det skulle passe. Jeg fikk helt akutt lyst på det for noen dager siden, og etter ikke å ha spist det på en evighet, fikk vi enedelig en boks i hus. Det er jo latterlig dyrt, så vi kjøper det nesten aldri, men akkurat denne gangen var det ingen annen is som kunne nytes som erstatning. Det måtte cookie dough til, rett og slett. Jeg har ikke angret ennå.

Comments


Archive

Categories

bottom of page