top of page

H P P Y N Y Y R
Happy new year! Godt nytt år!


Det har vært en kald fornøyelse å gå inn i det nye året. I dag viste Yr-appen -8 grader.


Brr.


Det merkes godt på leggene, i glippen mellom sko og bukse. Jeg har begynt å bruke stilongs. Det var på tide.


Når det er sagt, så synes jeg ikke kulden er så ille. Jeg foretrekker at det er kaldt om vinteren og varmt om sommeren, det er jo sånn det skal være. Det kunne gjerne vært litt varmere her inne, bare. Den ene panelovnen vår jobber for harde livet, men roper etter forsterkninger der den henger mellom kjøkkenet og TV-benken.


Vi har hatt dyne i sofaen siden nyttår. Det har sin egen sjarm.


Bortsett fra det har ikke året vært så sjarmerende, ennå, men jeg har troen. Første arbeidsdag ble utført fra hjemmekontoret. Det har med andre ord vært litt småkjølig der også. Kanskje ikke så rart.


Det har gått bra. Jeg blir litt rastløs, selvfølgelig, men med en spasertur i lunsjen går det greit. Det føles bare ikke som at året har kommet skikkelig i gang ennå. Vi er stort sett hjemme. Men, jeg har troen.


2021. Aldri har det vel vært lettere å leve opp til forventningene. 2021 har samme jobb som Joe Biden. Det trenger ikke å være brilliant på noen som helst måte. Det trenger bare å være litt bedre enn det forrige, og akkurat det bør vel ikke være så fryktelig vanskelig. En takknemlig jobb, egentlig.


Likevel. Alt tatt i betraktning, jeg hadde et fint 2020. Det var merkelig, selvfølgelig var det det, men fint. Jeg flyttet til Torshov, ble samboer med den fineste fyren jeg vet om, ble tante til verdens fineste niese, fikk begynne i ny jobb og arbeide masse, bade og spise is om sommeren, reise hjem om høsten og feire jul sammen med familien. Det var mange andre som merket pandemien på kroppen i større grad enn meg, og for deres del, håper jeg at troen min på et lysere 2021 viser seg å stemme.


I det nye året håper jeg på å få tatt flere bilder. Jeg hadde så mange fine øyeblikk med kameraet rundt halsen i annerledesåret, flere enn på lenge, så nå håper jeg å kunne videreføre den gleden inn i 2021. Og så har jeg lyst til å begynne å fotografere analogt igjen. Det hadde vært toppen av kransekaka å få til.


Allerede har jeg booket to bryllup til sommeren. Det blir så stas. Hvis du lurer på om jeg kan fotografere i ditt, er det bare å ta kontakt HER , eller sende en mail til carolinesimonsen@outlook.com.


Krysser også fingrene for at det blir mulig å gjøre mer standup framover. 10 minutter her, 15 minutter der, kanskje noe litt større til høsten. Tiden vil vise, så krysser jeg fingrene i mellomtiden.


Det er det nok mange som gjør, for langt viktigere ting enn det jeg krysser fingrene for. Lærere, sykepleiere, unge og gamle i ulike risikogrupper. Håper vi alle kan klemme og danse og samles i store folkemengder snart. Det hadde vært noe.


2021, jeg heier på deg!

Comments


Archive

Categories

bottom of page