top of page

Om meg / Booking

koll1.jpg

Hei! 

Jeg heter Caroline Simonsen, er 25 år og jobber som journalist og fotograf. I tillegg driver jeg med revy og standup! Ettersom du har funnet veien inn hit, håper jeg at du har lyst til at jeg skal fotografere for deg, eller underholde på en av dine arrangementer.

 

 Enten du skal gifte deg, du er gravid, du nettopp er blitt forelder eller bare ønsker noen flotte fotografier av familien eller deg selv, tar jeg gjerne jobben.

Tross min relativt unge alder har jeg allerede årevis av erfaring bak kameraet. Faktisk har jeg tatt bilder i mer enn 10 år, og jeg brenner fortsatt for å fange uforglemmelige øyeblikk.

 

Stilen min er dokumentarisk og naturlig. Jeg synes de genuine øyeblikkene er de fineste, og jeg prøver så godt det lar seg gjøre å gå i ett med omgivelsene, slik at dere på best mulig måte skal få et fotografi som gir følelsen av at tiden stoppet opp da det ble tatt. 

Dersom du synes det høres ut som at jeg er fotografen for deg, send meg gjerne en E-post hvor du forteller meg hva du ønsker, og så tar jeg kontakt. Det gjør du selvfølgelig helt uten forpliktelser!

Contact

Caroline Simonsen

Tel: +47 911 65 166

Adr: Sandakverveien 50c  

0477 Oslo

E-mail: carolinesimonsen@outlook.com

(eller ved å fylle ut skjemaet under her)

Thanks! Message sent

bottom of page