top of page

H E L G


I helgen gjorde jeg det jeg liker best, tok en helgetur til Oslo uten noen annen grunn enn for å henge med de fineste folkene jeg kjenner. Det blir som regel bra, og denne turen var intet unntak. Det skal sies at det tok på, for jeg har sjeldent vært så utslått etter en helg. Kombinasjonen sene kvelder, tidlige morgener, hektiske dager og reising gjorde at hele denne uken i grunn har vært litt hardere enn vanlig. Jeg har med andre ord brukt fire dager på å komme meg, og i dag føler jeg endelig at energinivået er på topp igjen. Det passer bra, ettersom at selveste Cezinando har inntatt Volda City og skal spille konsert her i kveld. Jeg står heldigvis på listen over folk som har kjøpt billett.

Det har vært så fint å ha noe og se frem til, og nå er det veldig bra å ha noe fint og se tilbake på. Det var verdt hver eneste trikkebillett, halvliter og overpriset drink på en av Grünerløkkas mer eller mindre fancy utesteder. Jeg tar gjerne et par gode klemmer, ukontrollert latter og litt god gammeldags kvalitetstid i retur. Heldigvis for meg er det bare et par uker til jeg skal sende baggen min gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen i Volda igjen. Destinasjon Oslo, Årnes og femmila i Holmenkollen. Jeg har aldri opplevd Holmenkollen på vinterstid, men jeg hører rykter om pølser, bål og Solbærtoddy med diverse spennende ingredienser. Når i tillegg Johannes Høsflot Klæbo og Marit Bjørgen blir å se i løypene, kan det ikke bli annet enn bra.

Før den tid skal det skje en del fine ting i Volda, og det er jo aldri helt feil det heller. Jeg driver blant annet og lager litt Podcast. Hvis du har lyst til å sjekke hvordan det høres ut, er det fullstendig mulig å gjøre akkurat det, her:

Archive

Categories

bottom of page