top of page

M A R K A


Jeg har bestemt meg for å benytte meg av Oslo. Mer enn det jeg har gjort, til nå. Jeg bor jo faktisk her. Av og til glemmer jeg det. Denne lørdagen tok vi banen opp til Holmenkollen og gikk en fin liten tur til Frognerseteren. Der ventet middels varm kakao med krem og en litt tør kjeks. Det var første ordentlige tur siden jeg flyttet til Oslo i februar. Det var på høy tid, så da ble det like gjerne en tur rundt Sognsvann dagen etter. Der hang vi opp hengekøye og drakk kaffe i formiddagssolen. Plutselig føltes byen veldig langt unna. Ja til mer av det.

Nå føles byen veldig nær. Det går fint det også. For første gang på veldig lenge har det vært opphold i flere hele dager på rad. I dag er det til og med sol oppå det hele. Ja til mer av det. Hjemme er det snø, og 1. november har jeg gitt meg selv tillatelse til å drikke årets første julebrus. Ikke at de to opplysningene har noe med hverandre å gjøre, for øvrig. Snart går vi også inn i klementinenes årlige storhetstid og jeg gleder meg til å være sterk bidragsyter til den nasjonale økningen av salget.

Gleder meg til ganske mange ting før det. Først og fremst lunsj.

Archive

Categories

bottom of page