top of page

S K A P E


Jeg er mye hjemme om dagen, som størsteparten av resten av verden, heldigvis. Eller, ikke heldigvis, selvfølgelig, men heldigvis midt oppe i disse uheldige omstendighetene. Det betyr en del tid til overs, og når jeg tenker over det så er det en stund siden jeg har hatt for mye av akkurat det. Så jeg måtte tørke støv av kameraet. Og da mener jeg faktisk tørke støv. Det har fått hvile for seg selv siden august, så nå var det på tide å vise det litt kjærlighet igjen.

Jeg skulle ikke ut, og jeg skulle egentlig ingenting spennende her hjemme heller, så jeg filmet litt mens jeg laget frokost og satte meg på terrassen. Det var mest for å rive av plasteret. For å komme litt i gang igjen, liksom. Det kan jo se ut som at det blir en lang vår, så jeg skal i alle fall prøve å bruke den kreative delen av hodet mitt litt mer enn jeg har gjort i det siste.

I det siste har jeg gjort andre ting. Som å jobbe og flytte inn i ny leilighet. Jeg har både blitt og fått samboer, og på generell basis blitt litt gladere. Jeg var ganske glad fra før, nå er jeg glad i eget hjem på 49 kvadrat. Greit å ha litt plass når det blir mye innetid.

Kanskje stikker jeg innom med andre kreative greier. Jeg har blitt sånn ca. 45 år eldre og har begynt å brodere, og nå har jeg fått veldig lyst til å kjøpe det man trenger for å male litt med akvareller. Det ligger en Panduro like ved der jeg bor, så det bør vel la seg gjøre.

Før jeg skal male skal jeg sove og jobbe og spise, og helt sikkert se 14 forslag til hvordan vi kan trene hjemme i denne perioden. Men til helgen, da blir det kanskje litt maling, og en tur og litt god mat, tenker jeg.

Archive

Categories

bottom of page