top of page

S N A R T


Siste smak av sommer. Mest sannsynlig. Vi er tross alt halvveis ut i august, uten at jeg skjønner helt hvordan det skjedde. Men, det går bra. Jeg har begynt å kjenne på at det skal bli fint med september nå. Etter prosecco på terrassen og vin til lunsj gjennom sommeren, er det alltid kjærkomment med havregrøt til frokost og grovbrød til kvelds når høsten melder sin ankomst. Selv om det går ca. to uker før man lengter tilbake til sol og sesongens sommerjuice fra Sunniva. Selv om det går tre uker etter det igjen før jeg begynner å glede meg til jul. Men, akkurat nå, eller i alle fall om to uker, skal det bli fint med september. Kanskje den fineste av de tolv månedene.

Denne høsten har jeg så lyst til å lage noe skikkelig fint. Helt selv. Kanskje er det derfor jeg gleder meg til september.

Archive

Categories

bottom of page