top of page

B A K

Jeg ble så glad av å redigere disse bildene. Ikke fordi det var spesielt vanskelig eller avansert, men fordi det var noe helt annet. Det er lenge siden jeg har lekt med andre effekter enn standardverktøyene i Lightroom. Jeg hadde neste glemt alt det andre man kan gjøre hvis man bare har lyst.

Over til noe annet. Jeg blir gal av nettsiden min. I det ene øyeblikket liker jeg den så godt, i det neste synes jeg ikke den tilfredsstiller kravene mine. Mest fordi jeg har designet den selv, og når det kommer til akkurat det er kunnskapen min veldig begrenset. Jeg har så lyst til at dette skal være et sted der jeg kan vise frem bilder og andre kreative ting jeg lager, samtidig som det skal være lett å navigere og få svar på spørsmål. Det bør være enkelt å skjønne hvorfor denne nettsiden eksisterer, utover det faktum at jeg blogger nå og da.

Det er kanskje der utfordringen ligger, for akkurat det vet jeg nesten ikke selv en gang. Eller, egentlig så vet jeg det, men det viser seg å være vanskelig å få til i praksis, i alle fall foreløpig. For, jeg har lyst til at denne nettsiden både skal formidle at jeg er ferdig utdannet journalist, at jeg er en fotograf som kan bookes til både nyfødt-, familie- og bryllupsfotografering, at jeg driver med revy og standup og kan bookes som et underholdningsbidrag, og at jeg i disse dager jobber med å produsere et eget produkt som (forhåpentligvis) kommer for salg senere denne høsten.

Skjønner dere? Kanskje ikke så enkelt som det høres ut i mitt hode, kanskje ikke så logisk heller. Men, en av disse dagene (i dette fenomenet som vi kaller livet) skal jeg sette meg ned og begynne fra begynnelsen, slik at carolinesimonsen.com kanskje kan bli akkurat det jeg vil at det skal være.

I mellomtiden har jeg opprettet en egen Instagram, eller i alle fall en egen konto på instagram, i tillegg til min private, som skal prøve å formidle noe av det jeg akkurat prøvde å formidle over her. Den har fått litt av en jobb, med andre ord. Du finner den dersom du søker på Boknefeskmedia, eller ved å trykke HER.

Sett i ettertid, hadde det kanskje vært lettere om jeg kalte kontoen for noe annet enn Boknafeskmedia, om jeg kalte den for noe som inkluderte navnet mitt, for eksempel. Da ville det kanskje vært enklere å forstå at den var i tilknyttet denne siden. Men, hvorfor gjøre det enkelt når du kan gjøre det desto mer komplisert? Jeg har ikke noe godt svar på det spørsmålet, annet enn at jeg åpenbart gikk for alternativ to.

Archive

Categories

bottom of page