top of page

(G) O L D


Jeg hjalp en venn med en skoleoppgave der hun trengte noen bilder av havet, og sendte over det jeg kunne finne av relevante fotografier. Et par timer senere tok jeg meg selv i og fortsatt sitte å bla i arkivet på Macbooken.


Jeg har tatt bilder i mer enn ti år, det blir noen titusener med bilder i diverse mapper på en harddisk, kan man si. Men det var gøy, å se igjen motiver jeg likte for seks, syv, åtte år siden. Noen av dem liker jeg fortsatt, som de over her. Jeg ville nok gjort noen ting annerledes i dag, men jeg liker stemningen, ideen eller komposisjonen.


Mitt lille dykk i arkivet gjorde at jeg fant fram til bilder jeg tok under et prosjekt på universitetet i Chester. Da fulgte jeg en voksen dame som eide en frisørsalong i en uke, og dokumenterte at hun friserte godt voksne, sjarmerende britiske bestemødre. Jeg hadde det så gøy!


Nå har jeg lastet alle raw-filene opp i Lightroom og tenker å gå gjennom de og etterbehandle de på nytt. Det tror jeg blir veldig koselig, å mimre tilbake til den uken, og så tror jeg resultatet kan bli bedre denne gangen, ettersom jeg har langt mer erfaring med å redigere.

コメント


Archive

Categories

bottom of page