top of page

K L A RNå er jeg klar til sommer og badesesong!


Jeg har nemlig bestilt ny badedrakt og nye sandaler fra & Other Stories! Det må være første gang i livet at jeg er så tidlig ute med å kjøpe nytt badetøy. Vanligvis går jeg innom nærmeste butikk på den første skikkelige sommerdagen i det jeg allerede er gjennomsvett og filtrerer meg gjennom det svært begrensede utvalget av badedrakter og bikinier som allerede er utplukket og som stort sett består av veldig små og veldig store størrelser av de mindre fine alternativene...


Så røsker jeg med meg den første og beste (minst ubrukelige) i det jeg tror er min størrelse og haster avgårde til nærmeste vannhull. Der finner jeg som regel ut at jeg burde gått for den andre størrelsen jeg vurderte og at denne herligheten av en badedrakt er gjennomsiktig på alle de stedene der du ikke ønsker at en badedrakt skal være gjennomsiktig. Det får gå, tenker jeg, og bruker nevnte badedrakt resten av sesongen...


Ikke i år! Nå har jeg har brutt min egen forbannelse og gleder meg til denne prikkede drømmen av en badedrakt ankommer min postkasse, uten at jeg trenger å svette så mye som en dråpe. Hva kan gå galt? Absolutt ingenting! Bortsett fra at jeg nettopp innså at jeg ikke har sett noen bilder av hvordan denne badedrakten ser ut på baksiden, ei heller bilde av et faktisk menneske ikledd denne badedrakten, så når jeg tenker meg om burde vel egentlig svaret vært "ganske mye"...


Så lenge ikke skjæringen er for høy eller en eventuell utrigning på ryggen er for dyp, skal jeg være mer enn fornøyd. Og så er det jo en fordel at den passer, men overordnet sett skal det mye til for at denne badedrakten blir en større fiasko enn de to forrige, og de to før der igjen. Jeg krysser fingrene!


Sandalene er så basic som du får de, og jeg har brukt størrelse 39 så lenge jeg kan huske, så hvis de ikke faller i smak skjønner jeg ingenting.

Comments


Archive

Categories

bottom of page