top of page

R O M A

Vi var i Roma denne helgen, og det var helt nydelig. Pasta, pizza, parma og mozzarella på hvert gatehjørne. God vin, koselige smågater og fantastiske severdigheter på rekke og rad.


Det var faktisk mitt første Italia-besøk, men det blir i alle fall ikke mitt siste. Det finnes mye mere pasta som må spises på mange flere fortausrestauranter før jeg kan si meg ferdig med dette landet.


Som om det ikke var deilig nok med langhelg, god mat og fint selskap, var det også nydelig vårstemning i den Italienske hovedstaden. 15 grader gjør godt for en kropp som reiste fra (og kom tilbake til) 2 små grader og kald vind i Oslo. For en glede.


Tur til Roma var faktisk julegaven fra meg til kjæresten min. En genistrek, spør du meg! Jeg tror ikke han synes at det var helt gærent, han heller!

Σχόλια


Archive

Categories

bottom of page