top of page

S I S TVåren kom til Oslo. Nesten sommeren også. Før begge to tok seg en pause. Nå er det litt surt og kaldt. Som tidlig høst. Det snur snart.


Jeg har opplevd og overlevd min første opera. Det var greier. Jeg var skeptisk, og trenger nok litt mer tid og litt flere forestillinger før jeg blir overbevist, men det var gøy, og til tider veldig fint.


Snart er det nasjonaldag. Jeg tror jeg skal feire i kjole (og ikke bunad) for første gang siden jeg ble konfirmert i 2009. Det har meldt fryktelig varmt, og bunaden min er i ull. I tillegg skal jeg fly fra jobb og hjem om morgenen den 17. - så dagen i seg selv blir litt kortere enn vanlig.


Jeg har fått dilla på å lage film. Igjen. Jeg trenger bare noe å filme. Noe gøy. Noe annerledes. Har noen tanker og noen løse idèer som gjør at jeg kribler når jeg tenker på det. Så får vi se.


Vi har utforsket marka i bakhagen vår. Var på noen turer i vinter, men nå er det grønt og bare stier. De fortsetter i det uendelige, føles det ut som. Det er så fint å ha skogen rett i nærheten. Selv om jeg mistet stien på min første joggetur. Fant den igjen til slutt. Måtte bare jogge et par ekstra kilometer.

Σχόλια


Archive

Categories

bottom of page