top of page

S P I C E
Vi overtar snart ny leilighet, og jeg har veldig lyst til å bekle veggene der med bilder jeg har tatt selv. I dag fullførte jeg en tanke jeg har hatt om hvilke bilder jeg har sett for meg til kjøkkenet. De ble ikke helt som jeg hadde tenkt, men jeg likte noen av de likevel.


I utgangspunktet hadde jeg sett for meg en stor original boks med makrell i tomat, og ikke en sånn liten porsjonsboks, men så hadde vi denne her hjemme og jeg kunne ikke gå på butikken ettersom jeg ventet på en rørlegger som aldri kom... Så, da ble det sånn. Jeg tror kanskje jeg må gjøre det på nytt, sånn som jeg egentlig hadde tenkt. Da skal jeg også forsøke med en boks Mack-øl, som også var en del av den originale idèen (ikke pepsi), og så får vi se om jeg kommer til å henge de opp til slutt.


Bildene av chilien ble jeg egentlig ganske tilfreds med. De ble ganske like det jeg hadde sett for meg i hodet.


Uansett veldig gøy å leke seg med kameraet her hjemme. Trengte bare dagslys, kamera og litt stoff i en fin farge som jeg plukket med meg fra Grønland i forrige uke. Ja til mer av det!

Comments


Archive

Categories

bottom of page