top of page

T U L I P SLite som minner om februar når disse står og blomstrer i vinduskarmen. Med solen skinnende på skitne vinduer i tillegg, føles det mer som mai enn februar. Et lite blikk på gradestokken legger all tvil til side. Det er definitivt fortsatt vinter, og etter at jeg hadde satt disse tulipanene i vann, tok jeg trikken til marka og gikk på ski. Det er dessuten så kaldt i leiligheten at selv ikke disse tulipanene kan varme frosne tær. Jeg går konstant i ull, uten at jeg synes det gjør noe.


Januar har flydd avsted, og det er ingen som er mer overrasket over det enn meg. Fikk helt sjokk da jeg innså at det var en måned siden julaften, men sånn er det vel egentlig hvert år. Dagene har stort sett gått til jobb, og nå er vi allerede i gang med å planlegge årets ferie. Det føles langt unna, men så skal det jo skje så mye spennende på veien.


Denne uken har jeg litt fri. Planen er enkel, å nyte all slags form for dagslys.


Comments


Archive

Categories

bottom of page